Liuguksed valmistame vastavalt Teie garderoobi või ava mõõtudele. Liuguksed koosnevad küljeprofiilidest, ülemisest siinist, põrandasiinist, alumistest ja ülemistest juhtrullikutest ning sisumaterjalist. Valikus  terasraamid Standard,  LUX, Magnetyc, alumiiniumraamid Lazurit, Agat,Onyx,Art Deco, kitsas alumiiniumraam Slim.Samas on ka võimalik kõiki neid raame kasutada hingedel ustena.Alumiiniumsüsteemidel käivad rullikud profiilide sisse, mis jätavad alumised ja ülemised rullikud vaateväljast kõrvale.See omadus võimaldab kasutada läbipaistvast klaasist sisusid ja rakendada liuguksi ruumide jaotamiseks. Kinniste kuullaagritega varustatud rattad tagavad kerge ning vaikse liuglemise. Liuguksed on varustatud vedrumehhanismiga ratastega, mis takistavad uste väljahüppamist siinidelt. Liuguste raamina kasutatavad profiilid tagavad ukse jäikuse ja pikaealisuse. Kasutatavad sisumaterialid on turvalised ja kvaliteetsed. Peeglid ja klaasid on karastatud või tagantpoolt turvakilega kaetud.